Novi oblici suradnje i komunikacije s medijima

Novi oblici suradnje i komunikacije s medijima

Poštovani prijatelji i suradnici,

     izmijenili smo izgled naše mrežna stranice www.dpm.hr, kako bi bili dostupniji i razumljiviji potrošačima.
Tako imamo temeljnu stranicu udruge www.dpm.hr i mrežne stranice projekta (www.euro.dpm.hrwww.savjetovaliste.info, www. turist.dpm.hr i www.djeca.dpm.hr) koje trenutno provodimo.

Na temeljnoj stranici www.dpm.hr osim sadržaja propisanih Zakonom o udrugama, Zakonom o zaštiti potrošača i Zakonom o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija smo otvorili kategoriju PRIOŠĆENJA.
Tu ćemo objavljivati naša priopćenja za medije (potrošače i javnost) te Vas pozivamo da povremeno pogledate sadržaje za koje vjerujemo da će vam biti zanimljivi za objavu.

Biti ćemo i slobodni da vam pošaljemo link kada damo novo priopćenje, osim ako ne želite, (to nam onda molimo vas recite da vam ne šaljemo).

Da vidimo svi zajedno kako to funkcionira, šaljemo Vam prvo priopćenje na navedeni način.

https://www.dpm.hr/index.php/priopcenja/podsjecamo-da-su-potrosaci-regulatori-trzista

S poštovanjem !

Željko Tomašić

Related Articles

Pristupnica

 

Godišnja članarina je: Aktivni članovi 8,00 €, podupirajući članovi 4.00 €, dok umirovljenici s mirovinom manjom od 300,00 €, učenici, studenti i invalidi nemaju obvezu plaćanja članarine.

Članarinu uplatite na žiro račun IBAN: HR2923400091110603923 PBZ ili kod tajnika DRUŠTVA POTROŠAČA MEĐIMURJA. Pristupnicu dostavite osobno ili poštom na adresu Društva (Trg svetog Marka 2, 40314 Selnica) ili elektroničkom poštom na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ispunjavanjem Pristupnice za prijem u članstvo Društva potrošača Međimurja prihvaćam odredbe Statuta Društva potrošača Međimurja.

Ispunjavanjem Pristupnice za članstvo Društva potrošača Međimurja dajem privolu za prikupljanje i obradu podataka iz Pristupnice za članstvo u svrhu vođenja odgovarajućih evidencija o članstvu u Društvu potrošača Međimurja, sukladno odredbama Zakona o udrugama (NN 74/14, 70/17, 98/19,151/22), i ostvarivanja prava i obveza iz članka 13. Statuta Društva potrošača Međimurja, te u svrhu ostvarivanja legitimnih interesa sukladno članku 6. Opće uredbe o zaštiti podataka (EU 2016/679) odnosno kontaktiranja i korištenja ustupljenih podataka u marketinškim aktivnostima Društva potrošača Međimurja.
Prikupljeni podaci će se obrađivati sukladno članku 9. stavku 2. točki a) Opće uredbe o zaštiti podataka te Zakonu o primjeni Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18).

 
Free Joomla templates by Ltheme